Voimaa ruuasta -viikko helmikuussa

Helmikuussa 1.–7.2.2021 vietetään Voimaa ruuasta -viikkoa. Teemaviikkoon voivat osallistua kaikki! Keskiviikkona 3.2. klo 10-11.30 vietetään viikon maksutonta etäyhteydellä järjestettävää päätapahtumaa ”Voimaa ja iloa ruuasta” -ravitsemustreffejä, jotka kokoavat yhteen suomalaiset ikäihmiset.

Kerro, että osallistut Voimaa ruuasta -viikkoon somessa: #voimaaruuasta ja #syödäänyhdessä

Helmikuussa 1.–7.2.2021 vietetään Voimaa ruuasta -viikkoa. Teemaviikkoon voivat osallistua kaikki!

Keskiviikkona 3.2. klo 10-11.30 vietetään viikon maksutonta etäyhteydellä järjestettävää päätapahtumaa ”Voimaa ja iloa ruuasta” -ravitsemustreffejä, jotka kokoavat yhteen suomalaiset ikäihmiset. Ravitsemustreffeillä kuullaan Vireyttä seniorivuosiin -ikääntyneiden ruokasuosituksista ja keskustellaan monipuolisesti ikäihmisten hyvästä ravitsemuksesta. Ravitsemustreffeillä palkitaan myös Voimaa ruuasta -teko, joka edistää ikääntyneiden hyvää ravitsemusta ja hyvinvointia.

Ravitsemustreffit aloittavat kevään maksuttomat ”Voimaa ja iloa ruuasta” -valmennukset. ”Voimaa ja iloa ruuasta” -valmennuksissa nostetaan esiin keskeisiä teemoja ikäihmisten ravitsemuksesta, kuten riittävää proteiininsaantia, ravitsemusta liikuntaharjoittelun yhteydessä, rasvan laatua ja kulutusta vastaavaa energiansaantia.

Laitathan siis 3.2. ravitsemustreffit jo nyt kalenteriisi. Ilmoittautumista ei tarvita. Tapahtuman liittymislinkki julkaistaan www.voimaaruuasta.fi ja www.gery.fi sivuilla lähiaikoina. Seuraathan meitä myös facebookista ja instagramista tileiltä @voimaaruuasta.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan, tavataan helmikuussa!