Hedelmäinen tuorepuuro
Valmistetaan helppo ja herkullinen tuorepuuro! Tuorepuuro saa ihanan makunsa tuoreesta nektariinista ja vadelmista. Tuorepuuron voi tehdä vaikka edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään seuraavan päivän aamiaista varten!
Katso reseptivideo myös Youtubesta: linkki
Tuorepuuro
1 annos
1 dl kaurahiutaleita
1 dl soija”jugurttia” tai tavallista jugurttia/rahkaa
1 dl soijamaitoa/maitoa
½ nektariini
1 rkl pähkinöitä
Ripaus kardemummaa
Kourallinen kotimaisia marjoja
Laita pähkinät likoamaan veteen. Pilko nektariini pieniksi kuutioiksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Puuron voi antaa tekeytyä myös yön yli tai useamman päivän ajan, jos tekee muutaman annoksen kerralla.