Kikherne-fetapasta

Feta-kikhernepasta on Liemessä-blogin kuuluisasta uunifetapastasta muokattu helppo ja edullinen versio, joka sisältää runsaasti proteiinia (24 grammaa annosta kohden). Hintaa yhdelle annokselle tulee noin 1,30€.

Katso resepti myös Youtubesta: linkki

Feta-kikhernepasta
5 annosta

400g täysjyväspagettia
200g Apetit 8%-salaattijuustopala
Tölkki kikherneitä (240g)
500g kirsikkatomaatteja (tai muita kasviksia)
1rkl rypsiöljyä
1 rkl yrttimaustetta

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Laita feta, kirsikkatomaatit ja kikherneet uunivuokaan ja mausta öljyllä sekä yrttimausteella. Paista uunissa 20-25min, kunnes feta ruskistuu hieman. Keitä sillä aikaa spagetti kypsäksi ja sekoita lopuksi uunissa paahtuneet kasvikset ja feta pastan sekaan.